BRO | Brothers In Arms

Brothers In Arms Travian forum
 
HomeHome  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 Pravilo o slanju resursa

Go down 
AuthorMessage
Fandala

Fandala

Posts : 46
Join date : 2008-03-31

Pravilo o slanju resursa Empty
PostSubject: Pravilo o slanju resursa   Pravilo o slanju resursa Icon_minitime03.04.08 21:01

Dogovor donesen na početku stvaranja saveza je između ostalog i međusobno slanje resursa saveznicima. Razlog zašto je tome tako, je taj što pojedinac u kraćem vremenu dobiva veću količinu resursa; samim time ubrzan je i razvoj svakog od nas, a pritom ne zakidamo sebe jer se svaki dan šalje samo jednosatna produkcija resursa. Metoda je isprobana i sa novopridošlim saveznicima je odlučeno da se tako i nastavi jer se ispostavilo da je učinkovita.

Uz sve te razloge, nekima još uvijek nije jasno kako će svatko doći na red i kako će im se vratiti sve što su poslali, pa imamo zabušante i igrače koji se oglušuju na dogovor. Sankcija za takve igrače je ne stavljanje na listu za slanje resursa(ukoliko se radi o aktivnom igraču, koji se trudi) ili kick iz saveza(za onog koji je neaktivan i ne sudjeluje u raspravama i razvoju saveza).

Već više od pola saveza je prošlo slanje resursa i sada je red na novijim saveznicima. Tema 'Lista za slanje resursa' je učestalo editirana. Molio bih nove članove da ne ispituju kada će doći na red jer svaka pošiljka se evidentira i svaki trud je uočen i prema tome se ravnamo. Naravno da se po tome može dogoditi da se noviji član na listi nađe prije igrača koji je prije stupio u savez. Ukoliko imate pitanja što se tiče ove teme, javite mi se Smile
F.
Back to top Go down
View user profile
 
Pravilo o slanju resursa
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BRO | Brothers In Arms :: Upoznajte BRO :: BRO-
Jump to: